Advertentie

Softonic-recensie

Torrents downloaden op je mobiel

Met BitTorrent voor Android wissel je bestanden uit met miljoenen gebruikers. In tegenstelling tot BitTorrent Remote (besturing van BitTorrent op je pc) downloadt deze gratis software de media rechtstreeks naar je harde schijf. Of in dit geval; je telefoon.

Programma's als BitTorrent en uTorrent zijn vrijwel de snelste methoden om bestanden te verspreiden via internet. Miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruiken de software om zowel legaal als illegaal media te delen, wat nu ook mogelijk is via mobiele telefoons met Android. BitTorrent werkt erg eenvoudig: na installatie verschijnt een mooi menu, waarvandaan je naar torrents zoekt en ziet welke aan 't downloaden zijn. Aan de linkerkant van het scherm tref je onder andere een zoekknop en de instellingen (onderin).

Net als bij aTorrent nestelt BitTorrent zich in het besturingssysteem en koppelt het zichzelf vanaf de installatie aan de browser. Bezoek je een website met torrents en tik je de magnet link (met de koppelingsinformatie) dan opent BitTorrent op verzoek en haalt de software de verbonden bestanden binnen. Hoewel dit allemaal prima werkt, vreet BitTorrent systeemgeheugen en loop je zelfs kans dat je telefoon hapert tijdens het downloaden. Dit is bij aTorrent niet het geval, al krijg je daar weer reclame te zien.

BitTorrent is op Android net zo functioneel als op een gewone computer, al vertraagt het je telefoon of tablet een beetje. Toch download je gemakkelijk media regelrecht naar je mobiele telefoon. Fervente downloaders twijfelen niet en knallen BitTorrent meteen op hun telefoon.

VOOR

  • Heldere interface

TEGEN

  • Vertraagt je toestel

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talenBeoordelingen about BitTorrent- Torrent Downloads

Heeft u geprobeerd BitTorrent- Torrent Downloads? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.